Curs cu specializarea „Agent de navă”, la CCINA Constanţa

306
Curs cu specializarea „Agent de navă”, la CCINA Constanţa - 1-1711537739.jpg

Articole de la același autor

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa va organiza, în perioada următoare, o nouă sesiune de curs rezervat specializării „Agent de navă”, autorizat în condiţiile OG 129/2000 republicată.

„Ocupaţia de agent de navă este subsecventă încheierii unui contract de agenturare între un agent economic român şi armatorul / operatorul / managerul navei. În acest scop, agentul economic (societatea comercială de agenturare) desemnează un agent de navă care va reprezenta societatea de agenturare în relaţiile sale cu nava, şi care în mod necesar cunoaşte toate reglementările naţionale şi internaţionale referitoare la transportul naval.

În limitele mandatului de împuternicire a societăţii comerciale de agenturare, agentul de navă respectă prevederile legale care reglementează activitatea autorităţilor portuare şi comunică comandantului navei prevederile legale aplicabile în domeniul transportului naval în România”, au explicat reprezentanţii CCINA Constanţa.

Cursul este destinat absolvenţilor de studii liceale cu sau fără diplomă de bacalaureat. Certificatul de absolvire este însoţit de suplimentul descriptiv care atestă competenţele dobândite şi este recunoscut la nivel naţional şi internaţional dacă este tradus şi apostilat.

Relaţii şi înscrieri, la telefoanele 0241.619.854, 0725.308.745; e-mail: [email protected]

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5839 secunde