Parfumuri şi culori vibrante! Constănţenii, invitaţi la „Piaţa de Flori”

11976
Parfumuri şi culori vibrante! Constănţenii, invitaţi la „Piaţa de Flori” - 1-1712832366.jpg

Articole de la același autor

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa organizează, în perioada 26 - 28 aprilie, evenimentul „Piaţa de Flori” - spectacolul grădinilor în sărbătoare.

„Timp de trei zile, parcarea Vivo! Constanţa se transformă într-o oază de culori vibrante, parfumuri şi energie verde. Aici se vor întâlni sute de varietăţi de flori ornamentale şi plante exotice, arbuşti ornamentali, plante de exterior şi de apartament, accesorii pentru grădinărit şi obiecte decorative, proiecte de succes pentru amenajarea de spaţii verzi şi grădini”, au transmis reprezentanţii CCINA.

În cadrul evenimentului, producători de renume şi distribuitori din domeniu se întâlnesc pentru a-şi prezenta ofertele, pepinierele, serele şi depozitele de flori, în registrul de expoziţie florală cu sute de plantele viu colorate şi parfumate.

Publicul prezent poate beneficia atât de achiziţionarea unor exemplare florale remarcabile, cât şi de sfaturile expozanţilor specializaţi în amenajarea grădinilor şi a spaţiilor verzi. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4966 secunde