Ministerul Energiei a pus în dezbatere publică schimbările privind plafonarea prețurilor la energie

245
1
Ministerul Energiei a pus în dezbatere publică schimbările privind plafonarea prețurilor la energie - pret-energie-1711278365.jpg

Articole de la același autor

Ordonanța care stabilește noi plafoane pentru companiile din energie a fost pusă în dezbatere de către ministerul Energiei, însă nu a ajuns încă pe masa Executivului.


După ce prețurile la gaze și energie au scăzut, Executivul a dat asigurări că vor scădea și facturile pe care le plătesc românii.


Deși ordonanța care stabilește noi plafoane pentru companiile din energie și gaze a fost pusă în dezbatere, ea nu a ajuns în guvern pentru adoptare.


Această ordonanță pregătită de ministerul Energiei spune că producătorii de energie vor putea să vândă electricitatea la 400 de lei pe megawatt/ oră, cu 50 de lei mai ieftin decât prețul practicat în prezent.


Dacă ne uităm la companiile care extrag gaze, acestea le vor putea vinde la 120 de lei megawatt/ oră, cu 30 de lei mai ieftin decât în prezent.


Aceste schimbări, spun analiștii, nu se vor vedea automat și în prețul facturilor pe care le plătesc românii, asta pentru că deși se modifică plafoanele pentru firme, plafoanele pentru populație rămân similare.


Prețurile noi ar urma să intre în vigoare de la 1 aprilie dacă ordonanța va fi adoptată de Guvern în timp util.


Totodată, în această ordonanță, Executivul spune că în situația în care vom asista la o degradare a situației de securitate din regiune, Guvernul va putea să intervină și să modifice prețul gazelor prin hotărâre de Guvern.


Totodată, prin acest act pus în dezbatere, Guvernul anunță că schema de compensare și plafonare expiră pe 26 aprilie, iar începând din acel moment, românii nu mai beneficiază de sprijin pentru plata facturilor, excepție vor face doar consumatorii vulnerabili.


Comentează știrea

Charlotte parker
25 martie

Numele meu este Charlotte Parker. Viața mea s-a întors!!! După 2 ani de căsnicie ruptă, soțul meu m-a lăsat cu doi copii, am avut chef să pun capăt, aproape că m-am sinucis pentru că ne-a părăsit când viața noastră începea să aibă sens. Am fost dezamăgit emoțional în tot acest timp. Datorită unui vrăjitor numit Dr.Ogaga Kunta, l-am cunoscut online. Într-o zi credincioasă, în timp ce răsfoiam pe internet, am dat peste câteva mărturii despre acest vrăjitor. Unii oameni au mărturisit că și-a adus fostul iubit înapoi, alții au mărturisit că poate face o vrajă pentru a opri divorțul și, de asemenea, pentru a obține un loc de muncă bine plătit și așa mai departe. îl puteți contacta și pe adresa sa de e-mail ([email protected]). El este uimitor, am întâlnit și o mărturie specială, era despre o femeie pe nume Vera, ea a mărturisit despre cum și-a adus înapoi fostul iubit în mai puțin de 2 ani. zile, iar la sfârșitul mărturiei ei a renunțat la e-mailul lui. După ce am citit toate acestea, am decis să încerc. L-am contactat prin e-mail și i-am explicat problema mea. o săptămână mai târziu, soțul meu s-a întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și suntem și mai fericiți ca oricând. Dr ogaga Kunta ești un bărbat talentat și nu mă voi opri din a-l publica pentru că este un om minunat. Dacă aveți o problemă și sunteți în căutarea unui vrăjitor real și autentic, încercați-l oricând, el este răspunsul la problemele dvs. din nou adresa lui de e-mail este ([email protected]) el este cel mai bun vrăjitor care vă poate rezolva problemele. 1) Vrăji de dragoste 2) Vrăji de dragoste pierdută 3) Vrăji de divorț 4) Vrăji de căsătorie 5) Vraja de legare 6) Vrăji de despărțire 7) soluție finală pentru ejaculatoină rapidă [email protected]

Pagina a fost generata in 0.4979 secunde