Cătălin Drulă: "Preţurile la energie cresc dramatic şi sărăcesc populaţia"

396
Cătălin Drulă:
Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, le cere liderilor coaliţiei de guvernare să facă demersuri în vederea definitivării proiectului legii offshore, apreciind că soluţia la criza din energie o reprezintă investiţiile în capacităţi noi de producţie.

„A început o nouă săptămână în care România aşteaptă Legea Offshore. Oare vom vedea proiectul în Parlament săptămâna aceasta? De trei ani de zile, ministrul Virgil Popescu promite această lege şi nu e în stare să o livreze. Mai nou, şi Marcel Ciolacu promite că o să avem o nouă lege în Parlament. Între timp, preţurile la energie cresc dramatic şi sărăcesc populaţia României”, scrie Drulă, pe Facebook.

El subliniază că România are resurse naturale şi că este singurul producător de gaze naturale din Europa Centrală şi de Est.

„Avem resurse naturale - concret mă refer la gazele naturale din Marea Neagră - dar Guvernul PSD-PNL nu e în stare să stabilească cadrul legal ca să le folosim pentru binele acestei ţări. România este singurul producător de gaze naturale din Europa Centrală şi de Est şi cu toate astea nu scăpăm de dependenţa Rusiei. Soluţia pentru criza energiei: investiţiile masive în capacităţi noi de producţie. Adică exact ce descurajează PNL-PSD-UDMR prin politicile lor inepte”, a adăugat Cătălin Drulă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7299 secunde