Liber cu câinii pe nisip! A fost promulgată legea care permite accesul animalelor de companie pe plajă

700
1
Liber cu câinii pe nisip! A fost promulgată legea care permite accesul animalelor de companie pe plajă - liber-1647594688.jpg

Articole de la același autor

Legea care permite accesul animalelor de companie pe plajă a fost promulgată. Deputatul constănţean USR PLUS Cristina Rizea, a anunţat, vineri dimineaţă, 18 marţie, că actul normativ a fost promulgat joi, 17 martie, de către preşedintele Klaus Iohannis.

“După 16 ani, accesul cu animale de companie pe plajă este din nou permis, în extrasezon, dar și în sezon, evident cu respectarea anumitor reguli. Este obligatoriu ca animalul de companie să fie ținut în lesă sau ham. În plus, cel care însoțește animalul de companie la plimbare pe plajă este obligat să îi strângă și mizeria. Un aspect foarte important al noii legi este acordarea abilității de control și sancționare a nerespectării prevederilor de mai sus către toate instituțiile din domeniu: Poliție Locală, Poliție Națională, Jandarmerie. Mulțumesc societății civile și Asociației Animal Society , Asociatia Chinologica "Hobby" Constanta, Asociației Everything for 4 paws și tuturor celor care l-au susținut”, a transmis deputatul constănţean.

Comentează știrea

Maria
18 martie 2022
legi idioate

O mare tampenie aceasta lege, romanii NU au educatia necesara, in atatia ani, unul nu am vazut sa starnga mizeria animalului, nicidecum sa il tina in lesa sau saincerce macar sa nu deranjeze!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5684 secunde