Drulă: "USR îl cheamă din nou în Parlament pe ministrul Energiei, Virgil Popescu"

86
Drulă:
USR îl cheamă din nou în Parlament pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat luni preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, într-o declaraţie de presă susţinută la finalul şedinţei Biroului Naţional al USR.

El a precizat că USR va înainta o cerere în acest sens în Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor şi a estimat că ministrul va trebui să vină în Parlament săptămâna viitoare.

„Pe energie este un dezastru pe zona de carburant, un dezastru pe zona de gaze, un dezastru pe zona de energie electrică. O să îl chemăm din nou în Parlament pe Virgil Popescu. Virgil Popescu este ministru al Energiei în al treilea an. În general vorbim în aceste guverne de miniştri care sunt de trei luni în funcţie. La Virgil Popescu vorbim de trei ani în care nu a fost în stare să dea legea offshore. Trebuia să găsească o simplă formulă de taxare corectă, care să stimuleze investiţiile şi să scoatem gazul din Marea Neagră. De centrala de la Iernut de cel puţin trei ani auzim că trebuie să fie gata. Avem 10 miliarde de euro pentru care nu are ghidurile de folosire pentru investiţii în producţia de energie”, a arătat Drulă, într-o declaraţie susţinută la Palatul Parlamentului.Pagina a fost generata in 0.2926 secunde