Primăria Medgidia anunţă că a debutat autorecenzarea populaţiei şi locuinţelor

602
Primăria Medgidia anunţă că a debutat autorecenzarea populaţiei şi locuinţelor - medgidiarecesamant-1647281503.jpg

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Medgidia îi informează pe cetăţeni că, începând cu data de 14 martie 2022, a debutat etapa de autorecenzare a recensământului populației și locuințelor 2021. Pentru prima dată în România recensământul va fi 100% informatizat, oferindu-se posibilitatea autorecenzării care se va realiza online de pe orice telefon mobil inteligent, tabletă sau calculator cu acces la internet. Chestionarul pentru autorecenzare va fi disponibil în limba română, în limbile minorităților naționale și în limba engleză.

În perioada 14 martie și 15 mai 2022 va avea loc autorecenzarea online, iar în perioada 16 mai și 17 iulie 2022 pentru cei care nu s-au autorecenzat va avea loc recenzarea prin interviu față în față cu înregistrarea datelor pe tabletă, de către un recenzor.

Autorecenzarea asistată sub îndrumarea recenzorului ARA se poate realiza de pe echipamentul propriu al persoanei care se autorecenzează, sau de pe tabletele electronice puse la dispoziție de U.J.I.R.-uri instalate în spații special amenajate.

„Recenzorii pentru autorecenzarea asistată (recenzori ARA) își desfășoară activitatea în perioada 14 martie – 15 mai 2022 în spații special amenajate. Spațiile în care sunt amplasate centrele pentru autorecenzare asistata din UAT Medgidia sunt sediul Primăriei Municipiului Medgidia (str. Decebal, nr. 35) – clădire anexă cu acces din strada Avram Iancu, Hotel ”STADION” – recepție, str.Podgoriilor, nr.1A şi Biblioteca Municipală Medgidia, Filiala Nord – str. Independenței, nr.5”, au transmis reprezentanţii Primăriei Medgidia. Pentru mai multe informații, accesați pagina de web www.recensamantromania.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3032 secunde