A început recensământul populaţiei. UPDATE: Site-ul a căzut, dar puteţi să accesaţi platforma

468
A început recensământul populaţiei. UPDATE: Site-ul a căzut, dar puteţi să accesaţi platforma - recensamant-1647252887.jpg

Articole de la același autor

Azi a început perioada de autorecenzare pentru Recensământul populației și locuințelor 2021. Chestionarele se completează pe site-ul dedicat Recensământului, dar acesta a picat la câteva ore de la începerea procesului. Cei interesați se pot recenza în această perioadă pe site-ul Institutului Național de Statistică (INS).

UPDATE. „Bună dimineața, Ca urmare a interesului foarte ridicat manifestat de populație pentru accesarea platformei de autorecenzare în primele ore ale zilei de 14 martie, website-ul dedicat Recensământului Populației și

Locuințelor a fost suprasolicitat. Astfel, până la suplimentarea resurselor de natură tehnică, rugăm persoanele care doresc să se autorecenzeze să acceseze direct Platforma de Autorecenzare la adresa https://autorecenzare.insse.ro.

Recensământul Populaţiei. Preşedintele Institutului Naţional de Statistică (INS), Tudorel Andrei, a subliniat că procesul este 100% sigur din punct de vedere al protecţiei datelor personale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3951 secunde