USR: "Virgil Popescu a patentat fuga de răspundere şi dă din nou bir cu fugiţii din Parlament"

100
USR:
USR l-a criticat, luni, pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, după ce acesta a anunţat că nu poate fi prezent în plenul Camerei Deputaţilor, la „Ora Guvernului”, acuzându-l că dă din nou bir cu fugiţii din Parlament.

„Virgil Popescu dă din nou bir cu fugiţii din Parlament. USR cere ministrului Energiei să nu mai fugă de responsabilitatea funcţiei şi să le explice românilor de ce i-a făcut mai dependenţi de gazele ruseşti. Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a refuzat din nou să vină în Parlament, la «Ora Guvernului», programată de la ora 16.00, pentru a da explicaţii pe tema situaţiei aprovizionării cu gaze şi energie electrică”, se arată într-un comunicat de presă al USR, transmis Agerpres.

Potrivit USR, este pentru a doua oară când ministrul Energiei refuză să vină în Parlament şi să le explice românilor măsurile lipsite de logică şi coerenţă adoptate, prin care doar i-a făcut mai dependenţi de gazele ruseşti, ultima fiind OUG de plafonare a preţurilor în funcţie de consumul din anul trecut.

„Virgil Popescu a patentat fuga de răspundere. Primul moment a fost moţiunea simplă, a urmat chemarea la ora ministrului unde s-a prevalat de programul încărcat. Acum din nou găseşte scuze să nu se prezinte în faţa Parlamentului”, se menţionează în comunicat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5528 secunde