Ciolacu: "Miercuri, ședință de Guvern pentru ordonanța pe prețurile la energie"

272
Ciolacu:

Articole de la același autor

Marcel Ciolacu a anunţat că urmează să aibă loc miercuri o şedinţă de Guvern pentru ordonanţa privind compensarea preţurilor la energie începând cu 1 aprilie. Potrivit liderului PSD, întâlnirea de la Palatul Victoria va fi urmată de o şedinţă a coaliţiei de guvernare pentru a analiza preţul carburanţilor.

„Am avut o discuţie şi pe Legea Offshore şi pe legile siguranţei naţionale, ne-am prezentat fiecare propunerile, inclusiv pe ordonanţa pe energie. Cred că miercuri va intra în şedinţa de Guvern în forma propusă de Ministerul Energiei şi de către premier. Este şi cu compensare, pe anumite componente pentru gazele naturale şi energie electrică. Va fi o şedinţă de coaliţie miercuri la Parlament, după şedinţa de Guvern”, a spus Ciolacu, luni, la Senat, după o întâlnire a liderilor coaliţiei.

Referitor la preţul carburanţilor, Ciolacu a precizat că PSD îşi menţine propunerea de înjumătăţire a accizei, dar că decizia se va lua în coaliţie.

„Este o discuţie care va avea loc miercuri”, a spus Ciolacu.

Întrebat dacă reducerea TVA ar putea conduce la scăderea preţurilor la pompă, Ciolacu a spus: „Depinde pe ce palier, ca să fie şi eficientă”.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4397 secunde