Marcel Ciolacu: Nu putem accepta prețuri crescute din pix

184
Marcel Ciolacu: Nu putem accepta prețuri crescute din pix - ciolacunervos-1646940247.jpg
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune, într-un mesaj publicat miercuri pe Facebook, că va cere în următoarea ședință a Coaliției măsuri clare pentru a fi evitate speculații și încercări de destabilizare a economiei românești.

„Nu putem accepta prețuri crescute din pix, de la o oră la alta! Cine își imaginează că mai poate face asta să știe că se joacă cu focul chiar în benzinărie! Specula și lăcomia acestor șarlatani care vor să facă rapid munți de bani provocând temeri false românilor trebuie să primească o replică tranșantă și dură din partea instituțiilor statului!

Aștept și din partea Consiliului Concurenței mai multă acțiune pentru a descuraja practicile comerciale neloiale. Această instituție încremenită în timp trebuie să se trezească și să-și amintească că servește interesul public! În următoarea ședință a Coaliției voi cere măsuri clare, astfel încât să evităm toată această sarabandă de speculații și încercări de destabilizare a economiei românești. Această Coaliție s-a format pentru a găsi soluții. Și asta trebuie să livrăm populației!”, a scris Ciolacu.

Reacția președintelui PSD vine după ce premierul Nicolae Ciucă a anunțat sancțiuni severe și a cerut tragerea la răspundere a celor vinovați.Pagina a fost generata in 0.5542 secunde