Guvernul Ciucă face apel la populație și denunță războiul hibrid

294
Guvernul Ciucă face apel la populație și denunță războiul hibrid - ciucarazboi-1646937952.jpg
Guvernul transmite că va sancţiona prin pârghiile pe care le are la îndemână orice încercare de a provoca dezechilibre şi de a induce dezinformări în spaţiul public.

„Guvernul României dezaprobă şi va sancţiona prin pârghiile pe care le are la îndemână orice încercare de a provoca dezechilibre şi induce dezinformări în spaţiul public. Lumea întreagă şi România, deopotrivă, traversează o perioadă foarte sensibilă, în care problemele grave de securitate şi efectele agresiunii ruse în Ucraina riscă să fie amplificate prin manipulări şi dezinformare. Urmărim inclusiv aceste aspecte şi luăm măsuri pentru a contracara războiul informaţional şi încercările de a crea instabilitate şi răspândi panica nejustificat în rândul populaţiei”, transmite Guvernul, joi, într-un mesaj postat pe Facebook.

Românii sunt îndemnaţi să filtreze cu bună credinţă, raţiune şi responsabilitate informaţiile care le parvin.

„Să nu ne lăsăm conduşi de reacţii pripite, sub impulsul unor ştiri neverificate din surse credibile! Avem mare nevoie, mai ales în contextul acestui război hibrid, să filtrăm cu bună credinţă, raţiune şi responsabilitate informaţiile care ne parvin”, a menţionat sursa citată, potrivit Agerpres.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9937 secunde