Ciolacu: "Ordonanţa privind preţurile la energie va acţiona ca un scut"

120
Ciolacu:
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, că ordonanţa de urgenţă privind reglementarea preţurilor la energie electrică şi gaze va acţiona ca un scut atât pentru români, cât şi pentru firme, care nu vor mai trăi zilnic sub spectrul unor scumpiri dureroase.

„După două luni de eforturi susţinute, PSD şi-a atins obiectivul esenţial privind protejarea, timp de un an, a cetăţenilor şi a firmelor româneşti faţă de creşterea facturilor la utilităţi! Ordonanţa de urgenţă privind reglementarea preţurilor la energie electrică şi gaze va acţiona ca un scut atât pentru români, cât şi pentru firme, care nu vor mai trăi zilnic sub spectrul unor scumpiri dureroase”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

Potrivit acestuia, PSD s-a asigurat că toţi cei care vor specula preţurile vor fi aspru supraimpozitaţi, iar gazele naturale din producţia internă vor fi vândute la preţuri rezonabile pentru români.

„Din discuţiile cu toţi economiştii, avem certitudinea că plafonarea preţurilor la energie şi gaze naturale, care înseamnă peste 50% din creşterea inflaţiei, va determina o stabilizare a preţurilor, cu efecte pozitive majore asupra puterii de cumpărare a românilor. Rămânem concentraţi pe măsuri care să sprijine companiile româneşti şi să menţină nivelul de trai al populaţiei, deoarece acesta este principalul motiv pentru care am intrat la guvernare”, a transmis Marcel Ciolacu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6225 secunde