Ministerul Fondurilor Europene vine în sprijinul beneficiarilor de proiecte

86
Ministerul Fondurilor Europene vine în sprijinul beneficiarilor de proiecte - ministerulfonduriloreuropenevine-1473599332.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Fondurilor Europene (MFE) pune la dispoziția beneficiarilor un formular standardizat în format Excel pentru secțiunea Buget din cadrul aplicației MySMIS. Formularul poate fi completat offline și apoi încărcat în aplicație.

MFE răspunde astfel solicitărilor venite din partea beneficiarilor și adoptă o nouă măsură care să ușureze procesul de depunere a proiectelor în sistemul MySMIS.

Beneficiarii pot descărca de pe site-ul MFE formularul și să îl completeze. Odată completat, formularul va putea fi încărcat în aplicație cu un singur clic.

Formularul de tip Excel pus la dispoziția beneficiarilor este identic cu cel generat de aplicația MySMIS. Opțiunea de import a formularului pentru rubrica Buget va fi activată în aplicația MySMIS începând de luni, 12 septembrie 2016.

Iată câteva precizări importante pentru beneficiarii care doresc să folosească formularul tip pentru secțiunea Buget:

Documentul încărcat va prevala în fața datelor de buget deja introduse. Beneficiarii care intenționează să folosească acest formular trebuie să țină cont de faptul că, la evaluare, bugetul luat în considerare va fi cel din formular, și nu cel introdus prin secțiunea clasică.

Utilizarea fișierului Excel este posibilă numai în perioada de depunere a proiectelor. Beneficiarii declarați câștigători vor trebui în continuare să completeze secțiunea clasică a rubricii Buget în perioada de precontractare.

MFE a luat de joi alte două măsuri pentru a ușura procesul de introducere a proiectelor în sistemul MySMIS:

- Completarea secțiunii de resurse umane este posibilă prin uploadarea unui CV în format PDF;

- Se permite încărcarea unei singure fișe de post pentru poziții similare în secțiunea de Resurse Umane.

MFE și STS lucrează în continuare la optimizarea modulului de depunere proiecte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 11 Septembrie 2016
Stire din Economie : Când se achită impozitul reținut la sursă
Pagina a fost generata in 2.0708 secunde