Concurs Ministerul informațiilor inutile mici și mijlocii

293

Articole recomandate

După o scurtă perioadă de agitație, în care oficialii Ministerului IMM-urilor au vehiculat zeci de planuri de colaborare, finanțare, majorare a bugetelor și direcționare a fondurilor, s-a lăsat deodată liniștea.
Bugetul programelor naționale a fost epuizat în nici șapte zile, singura schemă rămasă activă fiind cea de transfer al afacerilor, pe care au aplicat doar 18 firme din toată țara.
Nu se știe încă nimic despre o eventuală majorare a bugetelor. Ministerul așteaptă ca băncile să se implice în programul START, de finanțare a tinerilor antreprenori, dar nici în acest caz nu s-a stabilit ceva concret, din câte ne-au spus consilierii Oficiului Teritorial pentru IMM-uri și Cooperație (OTIMMC) Constanța. (fapt divers: site-ul OTIMMC Constanța nu merge, pentru cine a încercat în van să afle ultimele noutăți și nici nu se știe când își va reveni, pentru că "ține de cei de la București").
De asemenea, lipsesc și informațiile referitoare la situația depunerii de proiecte pe axa nr. 1 a Programului Operațional Sectorial. Nimeni nu știe câte dosare s-au depus, câți bani s-au cerut sau câți au mai rămas.
Situația fondurilor este la fel de fragilă și incertă ca și bugetul României. La mai mare!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6505 secunde