Ministrul agriculturii Adrian Oros a primit delegații din șase state, la Târgul din Berlin

222
Ministrul agriculturii Adrian Oros a primit delegații din șase state, la Târgul din Berlin - ministrulagriculturiiadrianorosa-1579473590.jpg

Articole de la același autor

În prima zi a Târgului internațional pentru alimentație, agricultură și grădinărit Săptămâna Verde 2020, de la Berlin, ministrul agriculturii, Adrian Oros, a primit vizita delegației SUA, condusă de Kip Tom, ambasador la Roma pentru ONU. Cu această ocazie, Adrian Oros i-a lansat secretarului de stat pentru agricultură din SUA invitația de a vizita oficial România.


În continuare, ministrul român s-a întâlnit cu delegația Republicii Moldova condusă de ministrul agriculturii, Ion Perju, discuțiile fiind axate pe subiectul pestei porcine africane. Ambele state s-au pus de acord să facă prevenție comună. În acest sens, s-a discutat despre circulația animalelor, despre programul de rabie și despre focarele din Republica Moldova.


Au urmat întâlnirile cu delegația oficială a Republicii Kazakhstan condusă de Aidarbek Saparov, prim vice-ministru al Ministerului Agriculturii, cu Bekir Pakdemirli, ministrul agriculturii din Turcia, Anatoli Khatsko, ministrul agriculturii și alimentației din Republica Belarus și cu Andrius Palionis, ministrul agriculturii din Lituania.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3458 secunde