Federația Națională PRO AGRO susține un candidat la funcția de ministru al Agriculturii

190
Federația Națională PRO AGRO susține un candidat la funcția de ministru al Agriculturii - uncandidat-1571171850.jpg

Articole de la același autor

Federația Națională PRO AGRO a dat publicității o scrisoare de susținere, în care se afirmă: "Sectorul agroalimentar din România este atent la situația politică a României. Indiferent de ceea ce înseamnă lupta politică, asociațiile profesionale din România au făcut și vor face o singură politică, Politica Agricolă Comună - PAC. Federația Națională PRO AGRO apreciază în mod pozitiv faptul că, printre numele vehiculate de a prelua portofoliul de ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale, figurează și Florian-Emil Dumitru, membru în cadrul Federației Naționale PRO AGRO și președinte în mandatul trecut. 


Acest lucru ne demonstrează că efortul depus de către organizațiile profesionale de a promova obiectiv interesul legitim al fermierilor din România este apreciat și de către mediul politic, care a înțeles că printr-un parteneriat cu societatea civilă va reprezenta un motor de dezvoltare a satului românesc și a economiei naționale". 


Federația Națională PRO AGRO este o organizație profesională înființată în anul 2012. Din ea fac parte producătorii din agricultură, industria alimentară și servicii conexe, cu un număr total de 114.266 de angajați. Organizațiile membre reprezintă 35,98% din sectoarele agricultură și industrie alimentară. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.242 secunde