Ministrul Agriculturii: Anchetă privind legalitatea acordării subvenţiilor pentru recoltarea stufului din Delta Dunării

104
Ministrul Agriculturii: Anchetă privind legalitatea acordării subvenţiilor pentru recoltarea stufului din Delta Dunării - 1-1705663264.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a dispus Corpului de control să efectueze o anchetă în vederea verificării legalităţii acordării subvenţiilor pentru recoltarea stufului din Delta Dunării.

De asemenea, Barbu a solicitat ca din echipa de control să facă parte şi inspectori Antifraudă.

„Pe parcursul elaborării fişelor de intervenţie din cadrul PNS 2023 - 2027, au fost organizate mai multe reuniuni tehnice consultative, acestea având rolul de a asigura, pe de o parte, transparenţa procesului decizional în raport cu partenerii relevanţi, şi, pe de altă parte, de a îngloba contribuţiile acestora în procesul de elaborare a documentului programatic cu scopul asigurării eficienţei şi îmbunătăţirii adresabilităţii viitoarelor intervenţii.

Astfel, în cadrul acestui amplu proces de consultare, MADR a primit din partea mediului asociativ mai multe solicitări referitoare la posibilitatea de finanţare a activităţii de paludicultură - recoltarea stufului. Acest tip de sprijin se acordă şi de alte state din Uniunea Europeană, respectiv Austria, Franţa, Lituania sau Suedia”, se arată într-un comunicat de presă transmis de minister. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2873 secunde