Ministrul finanțelor ar putea să-l dea în judecată pe fostul președinte ANAF, Gelu Diaconu

166
1
Ministrul finanțelor ar putea să-l dea în judecată pe fostul președinte ANAF, Gelu Diaconu - ministrulfinantelor-1464717888.jpg

Articole de la același autor

"Ministrul finanțelor publice, Anca Dragu, și secretarul de stat Gabriel Biriș resping cu fermitate acuzațiile formulate de fostul președinte ANAF, Gelu Diaconu - se arată într-un comunicat dat publicității. Transparența a fost și este una dintre prioritățile strategice ale mandatului ministrului Finanțelor Publice. Dovadă stau informările lunare cu privire la situația veniturilor și a cheltuielilor bugetare. 


Din păcate,  fiecare comunicat de presă cu datele colectării a fost urmat de acuze fără dovezi, calomnii și articole denigratoare la adresa conducerii Ministerului Finanțelor Publice. Toate postările de pe blogul lui Gelu Diaconu sunt scrise într-un limbaj agresiv și au ca pretext o interpretare tendențioasă și răuvoitoare a cifrelor.


În cele mai recente postări, Gelu Diaconu scrie despre amenințări cu anchete, mutări temporare și de eliberări din funcții ale angajaților MFP, fără nicio dovadă și total neadevărate. În plus, textele sunt pline de jigniri și de atacuri la persoană." Acestea sunt motivele pentru care ministrul Finanțelor Publice, Anca Dragu, ia în considerare posibilitatea de a-l da în judecată pe fostul șef al Fiscului, pentru calomnie.


Comentează știrea

WST
1 iunie 2016
Circ in toata regula

Ministrul "Trebuie sa munciti pe doi lei" si secretarul de stat "Mergeti si sapati dupa radacini, saracilor!" il dau in judecata pepresedintele ANAF "Va dau la ziar ca nu platiti fiscul". Minunat.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6686 secunde