Incidente și accidente pe mări și oceane

207
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidente-1464717809.jpg

Articole de la același autor

• Nava de pescuit "Hsin Chun nr.16" a încercat să fugă din portul Louis, Maurițius, dimineața devreme, pe 29 mai 2016. Vasul fusese reținut în baza unui mandat de arestare emis de Curtea Supremă. Garda de Coasta a trimis nave rapide în urmărire. "Hsin Chun nr.16" a fost interceptat la aproximativ 20 mile marine de coastă și la bordul lui a urcat de un comando. Nava a fost nevoită să se reîntoarcă în port, iar comandantul a fost reținut. "Hsin Chun nr.16" are 710 tone registru brut, a fost construită în 1989 și este înmatriculată sub pavilion Taiwan. 


• Cargoul de mărfuri generale "Sormovskiy 49" a suferit defecțiuni me-canice în timp ce intra în Dardanele din Marea Egee. Nava plecase de la Chalkis, Grecia, și se îndrepta spre portul turcesc Bandirma. Vasul a fost adus în zona de ancoraj Kimkale, pentru rezolvarea problemelor mecanice. 


• O navă de pescuit a plutit în derivă după ce a cedat motorul și a ajuns pe uscat, pe plaja de la Agadir, Maroc. Incidentul s-a petrecut în timpul nopții de 28 mai 2016. 


• Cargoului de mărfuri generale "Chrysoula" i-a cedat un motor și a început să ia apă, pe 28 mai 2016. Nava se afla la 18 mile marine sud de Almeria, Spania. Vasul a fost luat la remorcă de nava de salvare spaniolă "Sar Mastelero" până la Almeria, în dimineața de 29 mai.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3571 secunde