Concurs Misiunea economică în Africa de Sud a fost decalată

148

Articole recomandate

Perioada de desfășurare a misiunii economice în Africa de Sud, organizată de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) a fost modificată la 4 - 14 septembrie (de la 11 – 20 septembrie).
În rest, toate detaliile au rămas neschimbate. Prețul este de 3.100 euro/persoană, sau 3.849 euro/persoană, cu supliment single. De asemenea, se mai achită și o taxă de 500 - 600 lei.
Programul cuprinde întâlniri de afaceri la Camera de Comerț și Industrie din Johannesburg, CCI a Africii de Sud, Ministerul Comerțului și Industriei din Africa de Sud, Asociația Exportatorilor din industria manufacturieră, care funcționează sub tutela Camerei de Agricultură și Afaceri din Pretoria și Camera Regională de Comerț și Industrie din Cape Town, plus o vizită de lucru în portul Cape Town și o întâlnire cu reprezentanții WESGRO (Agenția pentru Promovarea Investițiilor și Comerțului din provincia Western Cape).
Serviciile incluse în preț sunt următoarele: transport cu avionul București - Amsterdam - Johannesburg, Cape Town - Amsterdam - București și Johannesburg - Cape Town, cazare pentru opt nopți (5 nopți la Sun City și 3 nopți la Cape Town, în hoteluri de cinci stele), transferuri aeroport - hotel - aeroport și transferuri locale, tururi și vizite.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.8812 secunde