Nou curs de formare a auditorilor interni

273
Luna aceasta, în perioada 26 - 29 martie, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța organizează un curs de formare auditori interni ai siste-mului de management integrat (calitate, mediu, sănătate și securitate ocupa-țională).

Cursul se desfășoară pe durata a patru zile, între orele 9.00 - 18.00, și este realizat în colaborare cu SGS România.


Organizatorii spun că se mizează pe o abordare modulară coerentă, care să faciliteze înțelegerea corectă a conceptelor celor trei sisteme de management, cu următoarea structură: clarificarea con-ceptelor referitoare la audit, prezentarea criteriilor de referință ale auditurilor de sistem și interpretarea acestora din punct de vedere al auditorului care evaluează sistemele de management, prezentarea celor trei sisteme de management, cu explicitarea tipurilor de documente și înregistrări necesare, și auditul sistemelor de management conform ghidului ISO 19011.

Grupul țintă este constituit din responsabili ai sistemului de management calitate, mediu, sănătate și securitate ocupațională, responsabili pentru sistemul de management integrat, responsabili cu situațiile de urgență sau consultanți.

Evaluarea se va face atât pe toată durata cursului - pe baza exercițiilor individuale, de grup - cât și la finalul acestuia, sub forma unui test scris. Pe baza rezultatelor se vor emite, în limba română, de SGS România, pentru fiecare participant, câte trei certificate de auditori pentru calitate, mediu, sănătate și securitate ocupațională.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 27 Februarie 2013
Stire din Economie : Curs pentru ocupația de vânzător
Pagina a fost generata in 0.2516 secunde