Noua Dacia Duster, la Salonul de la Frankfurt 2013

153
1
Noua Dacia Duster, la Salonul de la Frankfurt 2013 - nouadaciaduster-1378715951.jpg

Articole de la același autor

Noua Dacia Duster se lansează mâine, 10 septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul are un exterior mai modern și un interior profund schimbat. 




"Duster este în primul rând o mașină cu un design inspirat și apreciat de toată lumea. Peste 400.000 de clienți Dacia conduc azi un Duster, ceea ce este remarcabil într-un interval de numai 3 ani. Clienții au apreciat mașina pentru design-ul său, pentru calitățile sale 4x4 și pentru prețul său de neegalat  Cu personalitatea sa și mai afirmată, noul Duster este pregătit pentru o carieră de succes", spune Renaud Pirel, director de Marketing Gama Entry.


Noua Dacia Duster aduce mai multe echipamente la același preț: Dacia MEDIA NAV, regulator-limitator de viteză, asistență la parcarea cu spatele, sistem de control al traiectoriei (ASR-ESP) disponibil în serie, o reală evoluție la nivelul calității percepute, un design nou și o modularitate îmbunătățită, spun reprezentanții companiei.


Are un nou motor pe benzină, 1.2 TCe 125 CP, cu un consum de carburant de numai 6,0 l /100 km și cu emisii reduse de CO2. 
"Noua Dacia Duster păstrează toate calitățile care i-au asigurat succesul: polivalența în utilizare, calitățile de rulare pe drumuri neamenajate în cazul versiunii 4x2 și capacitatea de a aborda trasee dificile în cazul versiunii 4x4, la care se adaugă un raport spațiu interior/ preț fără egal", se subliniază în informarea Dacia.


Asemenea tuturor modelelor Dacia, noul Duster dispune de o garanție de 3 ani / 100.000 km.




Comentează știrea

FONDURI UE
9 septembrie 2013
Oferta zilei

Acum este momentul: In 2013 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul:www.fondurieuropenenerambursabile.ro

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 August 2013
Stire din Economie : Așa arată noua Dacia Duster
Sâmbătă, 11 August 2012
Stire din Diverse : Dacia Duster… limuzină
Pagina a fost generata in 1.6196 secunde