Nu ratați Târgul de mobilă din Mamaia! Producătorii români vin cu noutăți

384
Nu ratați Târgul de mobilă  din Mamaia! Producătorii români vin cu noutăți - nuratati-1476116567.jpg

Articole de la același autor

În perioada 13 - 16 octombrie 2016, Pavilionul Expozițional din stațiunea Mamaia găzduiește cea de a șasea ediție Târgului MOBILA EXPO CONSTANȚA. Manifestarea expozițională este dedicată producătorilor români de mobilă. Dintre cele 20 de firme participante, 18 sunt producători. Nouă dintre expozanți provin din județul Constanța. Restul sunt din Suceava,Timișoara, Argeș, Satu Mare și Buzău, o firmă fiind din Bulgaria.

"Vă invit să participați Târgul MOBILA EXPO, chiar dacă nu veți cumpăra! Veți vedea foarte multe noutăți", a spus Dănuț Jugănaru, directorul general al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, la conferința de presă dedicată evenimentului.

Producătorii prezintă noile tendințe din mobilă, prin introducerea materialelor diversificate cu fronturi din MDF, sticlă, profile AL și PVC vopsite, tapițate, cu accesorii de nouă generație: sisteme legabox, separatoare ambia-line etc.

În același spațiu, vizitatorii vor putea admira atât mobilă mo-dernă, cât și clasică, din lemn masiv, de nuc sau cireș, camere de zi, dormitoare sau bucătării, placări din sticlă, ce folosesc cele mai noi tehnologii în domeniu.

În afară de producătorii de mobilă, vor mai fi prezenți producători de uși și pardoseli din lemn, saltele, perdele și alte accesorii pentru amenajarea casei. Va fi expusă o gamă largă de scaune și canapele, destinate atât publicului larg, cât mai ales companiilor din turism, alimentație publică sau pentru amenajarea  sălilor de conferință. O noutate este mobila din materiale reciclabile, prietenoase cu mediul.

Una dintre atracțiile târgului este tombola organizată de un producător de saltele. Zilnic sunt oferite premii constând în: pat, dormeză, saltea și alte accesorii.

Organizatorul evenimentului este Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România.

Programul de vizitare a târgului este următorul: în perioada 13 - 15 octombrie, între orele 10 și 19; duminică 16 octombrie, între orele 10 și 16.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3991 secunde