"Nu vă promitem nemurirea, dar experimentând tratamentele noastre veți simți că puteți rămâne veșnic tineri"

756
Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte. Cine nu a auzit de această minunată poveste? Un loc unde să ne putem măcar simți tineri și să sperăm la o viață lungă este ceea ce ne dorim cu toții.
Ana Aslan Health SPA, aflat în incinta Hotelului Europa din Eforie Nord este un astfel de loc.
Cu acces direct la piscina exterioară și la gradina de lângă hotel, Ana Aslan Health SPA își întampină clienții cu un ambient modern și luxos, oferind o atmosferă caldă, armonioasă și primitoare.
Am întâlnit aici medici specialiști, dar în primul rând oameni deosebiți care, pornind de la suferințele exprimate de dumneavoastră, stabilesc diagnosticul precis, prin efectuarea unei evaluări medicale clinice detaliate și a unor analize personalizate.
Știm cu toții că psihicul influențează major starea de sănătate fizică. O atmosferă relaxantă, oameni în preajma cărora să te simți bine, care îți acordă toată atenția și de a căror competență nu te poți îndoi sunt ingrediente importante pentru un tonus psihic ridicat, care el însuși este un remediu terapeutic.
Adăugați la aceasta o baie în piscina interioară terapeutică cu apă sărată din Lacul Techirghiol, băile cu nămol și hidroterapia și veți constata că starea de bine e un lucru banal la Ana Aslan Health SPA.
Grija pe o purtați corpului dumneavoastră, aspectului sănătos, se poate manifesta apelând la procedurile folosite în cabinetele de estetică facială și corporală, unde sunt folosite pe lângă produsele din gama Gerovital și Aslavital, cunoscute în toată lumea și alte game profesionale recunoscute.
Duș masaj Vichy, sau masaj folosind tehnici diferite, individualizate, având ca scop final relaxarea, tonificarea musculaturii, scăderea sindromului dureros, alături de cabinete de electroterapie, magnetoterapie și laser, dau un plus de valoare acestui spațiu în care tinerețea și sănătatea sunt la ele acasă. Dacă nu vi se pare totuși suficient, pentru relaxare și tonifiere aveți la dispoziție și un jacuzzi interior.
Specialiștii de la Ana Aslan Health SPA s-au gândit că ar fi bine ca aceste facilități să vină și în sprijinul viitoarelor mămici, care nu trebuie să-și neglijeze corpul ci, dimpotrivă, să dea perioadei prenatale o valență în plus, contribuind la o stare de bine, atât de necesară în această etapă. De aceea, ele sunt invitate să beneficieze de un pachet special conceput, constând în:
Kinetoterapie prenatală/postnatală - 45 de minute.
- Estetică corporală (împachetare corporală cu Marocan Rasoul) - 60 de minute.
- Cooling Sculpting Legs Care - 45 de minute.
- Limphactiv membre inferioare.
Cu 230 euro, viitoarea mămică poate beneficia timp de șase zile de acest pachet.
Pentru informații suplimentare sau rezervări puteți suna la 0241 702 8401 sau accesa www.anahotels.ro
Faceți o vizită la Ana Aslan Health SPA și veți deveni personajul principal al poveștii din titlu. (C.P.)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4941 secunde