Nuclearelectrica, autostrăzi, finanţe. INFO economic

94
Nuclearelectrica, autostrăzi, finanţe. INFO economic - 1-1679056185.jpg

Articole de la același autor

l SN Nuclearelectrica SA avansează în dezvoltarea medicinei nucleare în Europa prin acordul inovator cu BWXT Medical Ltd, parte a BWX Technologies, a anunţat, vineri, 17 martie, compania. Acordul va explora posibilitatea de a dezvolta cooperarea în medicina nucleară în Europa, pentru producţia de izotopi medicali.

l Documentaţia de atribuire pentru reluarea licitaţiei necesare finalizării studiului de fezabilitate, pas esenţial pentru construcţia Autostrăzii Braşov - Bacău (A13), a fost transmisă, vineri, 17 martie, la Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice (ANAP), pentru validare, a anunţat ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu. Potrivit acestuia, durata contractului de proiectare a acestei autostrăzi este de 24 de luni.

l Ministerul Finanţelor a atras, vineri, 17 martie, 60 de milioane de lei de la bănci, suplimentar la licitaţia de joi, când a împrumutat 586 milioane de lei, la o dobândă de 7,51% pe an, printr-o emisiune de obligaţiuni de stat de tip benchmark cu maturitatea reziduală la 98 de luni. Valoarea nominală a emisiunii suplimentare a fost de 60 de milioane de lei, iar băncile au transmis oferte în valoare de 150 milioane de lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3807 secunde