O delegaţie a Sindicatului Liber al Navaliştilor, în vizită la şantierele Vard Brăila şi Damen Galaţi

2217

Articole de la același autor

La iniţiativa Sindicatului Liber al Navaliştilor (SLN) din cadrul Şantierului Naval Constanţa (SNC), cu sprijinul conducerii companiei, o delegaţie a sindicatului, compusă din membrele Biroului Organizaţiei de Femei şi reprezentantele femeilor pe sectoare, însoţite de prim-vicepreşedintele SLN şi un membru al Consiliului SLN, s-a deplasat, zilele trecute, pentru a vizita şantierele navale Vard Brăila şi Damen Galaţi, pentru un schimb de experienţă.

Această acţiune a Organizaţiei de Femei face parte din programul de acţiuni al SLN pe anul 2023.

Delegaţia a fost primită cu căldură şi ospitalitate la ambele şantiere. Discuţiile au avut loc la sediul acestora, urmate apoi de vizitarea locurilor de muncă, a obiectivelor în lucru, a vestiarelor şi locurilor de servire a mesei. 




„Scopul vizitării celor două şantiere navale a fost acela de a vedea modul de organizare al femeilor, condiţiile de muncă în care îşi desfăşoară activitatea, condiţiile sociale şi - nu în ultimul rând - modul cum acestea îşi aduc contribuţia la acţiunile întreprinse de sindicat pentru angajaţii societăţii, respectiv pentru membrii de sindicat.

Schimbul de experienţă a fost unul interesant şi constructiv atât pentru vizitatori, cât şi pentru gazde şi s-a încheiat cu mulţumiri adresate gazdelor pentru ospitalitate şi pentru deschiderea cu care au avut loc discuţiile şi cu invitarea acestora de a ne vizita la rândul lor”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, preşedintele Sindicatului Liber al Navaliştilor, Perodin Dede. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5709 secunde