O nouă concentrare economică pe piața echipamentelor sanitare

95
O nouă concentrare economică pe piața echipamentelor sanitare - onoaconcentrareeconomicapepiatae-1653830215.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Dental Ventures Capital SRL preia compania Dentstore SRL și controlul unic indirect asupra Rebox Concept SRL.

Dental Ventures Capital SRL este o companie de tip holding care face parte din Grupul Abris, prezent pe piața din România prin mai multe companii care desfășoară activități în domenii precum: distribuția de consumabile și echipamente pentru cabinete și laboratoare


stomatologice, reciclare-colectare de deșeuri și producție de fibre din polyester reciclat, sectorul produselor igienico-sanitare, lucrări de instalații electrice, activități de realizare a softului la comandă și furnizare de servicii privind sistemele/centrele de securitate etc.


Dentstore SRL distribuie, în principal, consumabile și echipamente pentru cabinete și laboratoare stomatologice, iar în secundar alte produse medicale (generale).

Rebox Concept SRL desfășoară activități de logistică și suport pentru activitatea de distribuție de consumabile și echipamente medicale stomatologice.


În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3473 secunde