Oamenii de afaceri se pregătesc de bal

437
Oamenii de afaceri se pregătesc de bal - oameniideafacerisepregatescdebal-1495730518.jpg

Articole de la același autor

Cea de a treia ediție a Balului oamenilor de afaceri din Constanța va avea loc vineri, 16 iunie 2017, începând cu ora 19:30, la restaurantul "Del Mar", din Mamaia.


Organizatorul este Camera de Comerț Industrie Navigație și Agricultură Constanța.


Evenimentul din acest an este dedicat tinerilor antreprenori din județul nostru, având în vedere că aceștia au o contribuție importantă la creșterea economică a României. Aproape 450.000 de acționari ai companiilor din România au mai puțin de 40 de ani. Tinerii reprezintă 37% din numărul total de asociați din businessul constănțean.


"Acest eveniment a devenit o tradiție pentru comunitatea locală de afaceri, fiind o punte de legătură și o ocazie pentru oamenii de afaceri, în vederea realizării unor parteneriate durabile și networking.


Ne dorim să fie o seară specială pentru participanți, cu delicatese gastronomice și un program artistic atrăgător, de înaltă calitate!", afirmă organizatorii. 


Reprezentanții firmelor care încă nu s-au înscris, indiferent că sunt sau nu membre ale Camerei de Comerț Constanța, dar, doresc să participe, mai pot să o facă prin confirmare la numărul de telefon 0241-618475 sau 0241-549515. Detalii despre eveniment se pot obține de pe site-ul CCINA.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.458 secunde