Omul de afaceri Gheorghe Bîlteanu preia companiile Industrial Energy și Romenergo

103
Omul de afaceri Gheorghe Bîlteanu preia companiile Industrial Energy și Romenergo - omuldeafacerigheorghebilteanupre-1605812247.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Gheorghe Bîlteanu, prin intermediul societății Albertha, intenționează să preia companiile Industrial Energy și Romenergo.

Potrivit comunicatului dat publicității, Albertha este un SRL constituit și funcționând în conformitate cu legislația din Cipru, care desfășoară activități ale holdingurilor.

Compania Industrial Energy SA are ca obiect principal de activitate comercializarea energiei electrice, iar Romenergo SA este specializată în realizarea de lucrări tehnice de infrastructură și reabilitare pentru proiecte în domeniul energiei, inclusiv pentru hidrocentrale, centrale termice, ecluze, baraje sau stații electrice.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 19 Noiembrie 2020
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 0.5193 secunde