Oportunitățile economiei circulare pentru IMM-urile din regiunea Mării Negre

151
Oportunitățile economiei circulare  pentru IMM-urile din regiunea  Mării Negre - oportunitatileeconomieicirculare-1592571780.jpg

Articole recomandate

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) deține președinția în exercițiu a Consiliului de Afaceri al Organizației pentru Cooperare Economică la Marea Neagră. Împreună cu Institutul de Economie Circulară și Mediu "Ernest Lupan" și în parteneriat cu Reprezentanța Comisiei Europene în România, cu Ministerul Afacerilor Externe, cu Federația Asociațiilor Companiilor de Utilități din Energie, Enel România și Marsh România, CCIR organizează conferința "Oportunitățile economiei circulare pentru IMM-urile din regiunea Mării Negre". Reuniunea se va desfășura în limba engleză, în format digital, pe platforma MyConnector, în data de 24 iunie 2020.

"În contextul pandemiei de coronavirus, ne propunem să abordăm atât prevederile Pactului Ecologic European, cât și efectele provocate de COVID-19 asupra economiilor din UE și regiunea extinsă a Mării Negre în procesul de tranziție ecologică.

Scopul webinarului este de a crește nivelul de conștientizare cu privire la utilizarea eficientă a resurselor, prin asigurarea unei tranziții către o economie circulară și verde, în acord cu Pactul Ecologic European. De asemenea, se urmărește identificarea oportunităților rezultate din aplicarea principiilor economiei circulare, cu efect asupra creșterii competitivității, gradului de inovare și progres tehnologic în rândul antreprenorilor din regiunea extinsă a Mării Negre", se arată în invitația lansată cu acest prilej.

Participarea la eveniment este gratuită, accesul realizându-se în baza e-mail-ului de confirmare pe care doritorii îl vor primi după efectuarea înregistrării online.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Iunie 2020
Stire din Economie : Un obiectiv ambițios pentru România
Sâmbătă, 02 Mai 2020
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 2.6112 secunde