Pandemia lovește flota mondială

148
Pandemia lovește flota mondială - pandemialovesteflotamondiala-1626020299.jpg

Articole de la același autor

Numărul navelor pe care sunt semnalate cazuri de infectare cu coronavirus este în creștere. Iată, în prima săptămână a lunii iulie 2021, trei vase au intrat în carantină, 25 de navigatori au fost testați pozitiv, iar cinci dintre ai au fost internați la spital.

„Iver Ambition”, o navă pentru transportul bitumului - și-a întrerupt voiajul și s-a îndreptat spre Conception Bay, Canada, raportând îmbolnăvirea echipajului în masă. Pe data de 4 iulie 2021, în zona de ancoraj de la Conception Bay, echipajul a fost testat anticovid. 12 marinari au fost găsiți pozitivi și au rămas în carantină la bord.

La rândul său, bulk carrier-ul „Shoveler” a intrat în carantină după ce a ajuns în zona de ancoraj Recife, Brazilia. La testarea anticovid, 9 dintre cei 19 membri ai echipajului au dat rezultate pozitive. Trei marinari au fost spitalizați.

Patru membri ai echipajului de pe tancul petrolier „Songa Sapphire” au fost testați pozitiv în portul Tarragona, Spania, pe 7 iulie 2021. Nava a fost pusă în carantină, iar doi dintre cei patru marinari infectați au fost internați în spital, în urma agravării bolii. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 18 Octombrie 2020
Stire din Economie : Știri din industriile mării
Pagina a fost generata in 0.4107 secunde