Patru administratori ai CNAPMC au fost numiți ilegal, a decis Tribunalul Constanța. CINE SUNT ACEȘTIA

842
1
Patru administratori ai CNAPMC au fost numiți ilegal, a decis Tribunalul Constanța. CINE SUNT ACEȘTIA - patruadministratori-1457425396.jpg

Articole de la același autor

În ședința din data de 7 martie 2016, Tribunalul Constanța s-a pronunțat în dosarul nr. 854/118/2016. Instanța de judecată a decis că numirea a patru din membrii consiliului de administrație al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța este ilegală. Este vorba despre Tudor Baltă, Viorel Olea, Marcela Frigioiu și Adrian Cighi, care au fost numiți în baza hotărârilor adunării generale ordinare a acționarilor nr. 5/22.12.2014, nr. 7/12.04.2016 și a unei hotărârii a aceluiași organism din 29 martie 2012. Hotărârea instanței este executorie. 


Organizația Patronală "Operatorul Portuar" Constanța a salutat hotărârea instanței, dând următorul comunicat de presă: "Decizia Tribunalului Constanța este rezultatul acțiunii inițiate în instanță de Comvex S.A. și Organizația Patronală "Operatorul Portuar" Constanța. Cele două entități au arătat că nici unul dintre cei patru nu a fost numit cu respectarea cerințelor legale. Prin urmare, hotărârile adoptate de acest consiliu de administrație vor trebui anulate de la caz la caz, în funcție de cvorum și majoritățile constituite pentru adoptarea acestora, pe parcursul ultimilor patru ani. Cei patru membri ai CA au adoptat cu bună știință hotărâri în detrimentul intereselor economice ale comunității portuare, ceea ce a atras constant protestele publice ale Sindicatelor și Patronatelor Portuare. 


Prin decizia justă a instanței s-a ajuns la situația de normalitate așteptată de întreaga comunitate portuară. Totodată, considerăm că decizia creează premise și pentru implicarea activă și decisivă a Guvernului actual în procesul de soluționare a problemelor de la Portul Constanța."


Comentează știrea

Cosmin
8 martie 2016
Cum sa faci bani stand acasa!

Cum sa faci bani stand acasa! Sistemul cel mai simplu de acces spre castiguri: un curs pas cu pas, GRATUIT, care te invata gradat cum sa faci bani stand acasa! Cursul este in totalitate online si in totalitate GRATUIT! Invata repede cum sa faci bani stand acasa! Cand vrei cu seriozitate si tu acest curs fenomenal, cele informatii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5784 secunde