Pedepse grele cu închisoarea pentru furtul din banii Uniunii Europene

196
1
Pedepse grele cu închisoarea pentru furtul din banii Uniunii Europene - pedepsegrelecuinchisoareapentruf-1647626075.jpg

Articole de la același autor

Folosirea sau prezentarea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, care are ca rezultat diminuarea ilegală a resurselor bugetului Uniunii Europene sau ale bugetelor administrate de aceasta ori în numele ei, se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

Cu aceeași pedeapsă se sancționează omisiunea de a furniza, cu știință, datele cerute potrivit prevederilor legale, dacă fapta are ca rezultat diminuarea ilegală a resurselor bugetului Uniunii Europene sau ale bugetelor administrate de aceasta ori în numele ei.

Cele două sancțiuni sunt prevăzute în proiectul de act normativ adoptat de Guvernul României pentru modificarea Legii nr. 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea și sancționarea faptelor de corupție și pentru dispunerea altor măsuri de transpunere a Directivei (UE) 2017/1371 a Parlamentului European și a Consiliului din 5 iulie 2017.



Comentează știrea

fani
20 martie 2022
hotie

Corect ! Dar de ce nu cresc pedepsele si pentru furtul banului public ? Dezastrul care se intampla in Constanta ,pe strazile si bulevardele orasului ,este de acum datorita furtului nepedepsit din bani publici !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3317 secunde