Mihai Daraban susține revenirea exporturilor românești pe piața Americii Latine

288
Mihai Daraban susține revenirea exporturilor românești pe piața Americii Latine - mihaidarabansustinerevenireaexpo-1647626018.jpg

Articole de la același autor

Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, a avut o întrevedere oficială cu Julio Jose Prado, ministrul industriei și comerțului din Ecuador, și cu Carlos Loaiza Montero - președintele Camerei de Comerț Quito. Convorbirile au vizat identificarea posibilităților concrete de stimulare a relațiilor comerciale dintre comunitățile de afaceri ale celor două țări.

„CCIR a identificat o serie consistentă de produse de mare interes, atât ecuadoriene, cât și românești, care nu figurează în balanța comercială dintre statele noastre și care pot fi exploatate în viitor de ambele părți. În acest sens, am propus câteva soluții de a revigora comerțul și cooperarea pe linie de investiții, cel puțin la nivelurile înregistrate înainte de anul 1989, când ambele state aveau deschise ambasade. De asemenea, cunoscând importanța pieței europene pentru Ecuador, am adus în atenția oficialităților modalitățile de valorificare a transportului maritim prin Marea Neagră și coridorul asigurat de fluviul Dunărea, mai ales că, în actualul context geopolitic din Ucraina, portul românesc Constanța rămâne singura verigă de legătură”, a precizat Mihai Daraban. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5766 secunde