CCIR și Helphub.ro vin în sprijinul refugiaților ucraineni

157
CCIR și Helphub.ro vin în sprijinul refugiaților ucraineni - ccirsihelphubrovininsprijinulref-1646416975.jpg

Articole de la același autor

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) și Helphub.ro pun la dispoziția refugiaților din Ucraina o platformă web – heplhub.ro – prin intermediul căreia își pot găsi un loc de cazare gratuit, se arată într-un comunicat. Astfel, românii care pot să ajute prin punerea la dispoziție a unui astfel de loc de cazare au posibilitatea de a adăuga un anunț pe Helphub.ro cu toate detaliile, platforma web oferind cetățenilor ucraineni un mod simplu și centralizat prin care își pot găsi adăpost.

Este timpul ca românii să dea, încă o dată, dovadă de solidaritate și compasiune, așa cum au făcut-o în nenumărate rânduri. Sunt sute de mii de refugiați care au nevoie de ajutor. Sunt mame și copii care au fost obligați să fugă din propria țară din cauza invadatorilor ruși.

CCIR și Heplhub.ro își unesc forțele și speră ca, prin intermediul acestei platforme web, refugiații ucraineni să își poată găsi cât mai repede un adăpost gratuit, oferit cu generozitate de către compatrioții noștri, se spune în comunicat. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0207 secunde