Primăria Năvodari, ajutor pentru refugiaţii din Ucraina

624
Primăria Năvodari, ajutor pentru refugiaţii din Ucraina - primarianavodariajutoare-1646160223.jpg
Primăria Năvodari a deschis un punct de colectare ajutoare pentru refugiații ucraineni la Piața Centrală din oraș și se organizează pentru creșterea capacității de cazare și transport a familiilor sosite din zona de război.

Donațiile colectate au fost semnificative chiar din prima zi, constând în alimente neperisabile, articole de igienă personală, pături, saci de dormit etc. Acestea vor fi distribuite în funcție de necesarul identificat, fie prin intermediul Crucii Roșii direct în Ucraina, fie la nivel local, către refugiații aflați în staționare în orașul Năvodari.

După prima zi a campaniei, au venit alături administraţia locală peste 20 de persoane care și-au manifestat disponibilitatea de a sprijini autoritățile în acest demers. La momentul de față, au fost înregistrate 12 oferte de cazare, trei oferte de translator, precum și oferte de transport ori voluntariat general.

Conducerea Primăriei Năvodari salută implicarea, mobilizarea și suportul excepțional pe care năvodărenii le arată. Primăria Năvodari se află în contact direct cu Ministerul Afacerilor Interne pentru amenajarea unor spații aparținând autorităților locale în vederea preluării în regim de urgență a unor fluxuri mari de refugiați, dacă situația o va impune.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3159 secunde