Florin Chelaru, întâlnire cu reprezentanţii RAJA în vederea lucrărilor la reţeaua de apă

529
Florin Chelaru, întâlnire cu reprezentanţii RAJA în vederea lucrărilor la reţeaua de apă - chelaru-1644862962.jpg
Reprezentanţii Primăriei Năvodari au în vedere reabilitarea şi extinderea reţelei de alimentare cu apă şi canalizare din localitate.

În acest sens, primarul oraşului Năvodari, Florin Chelaru, s-a întâlnit cu reprezentanţii RAJA, cu care a discutat despre amplitudinea lucrărilor şi despre un eventual disconfort ce va apărea pentru cetăţeni.

„M-am întâlnit astăzi (n.r. luni) cu reprezentanții RAJA, proiectanții și firmele de construcții pentru a discuta modul în care se vor desfășura lucrările pentru reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă și canalizare în orașul Năvodari! Lucrările sunt ample și se vor desfășura în zona centrală a orașului, ceea ce presupune că vor exista un disconfort și restricții de circulație. Am cerut din nou constructorului să abordeze cu maximă responsabilitate lucrările și să respecte proiectele tehnice pentru a reduce pe cât posibil situațiile neplăcute și disconfortul, iar investiția să fie cu adevărat utilă orașului”, a transmis primarul oraşului Năvodari, Florin Chelaru.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6187 secunde