Primăria Năvodari a iniţiat o platformă online prin care cetăţenii să îşi poată plăti taxele

560
Primăria Năvodari a iniţiat o platformă online prin care cetăţenii să îşi poată plăti taxele - navodaritaxe-1643132948.jpg

Articole de la același autor

Administrația locală din Năvodari îi ajută pe cetăţenii oraşului să nu mai stea la cozi interminabile pentru a-şi plăti taxele şi impozitele.

Drept urmare, reprezentanţii Primăriei Năvodari au format o platformă online prin intermediul căreia oamenii să îşi plătească datoriile către stat.

„Pentru evitarea cozilor la ghișeele Serviciului de Impozite și Taxe Locale, dorim să vă reamintim că aveți posibilitatea să achitați taxele și impozitele locale prin intermediul sistemului electronic de plată ETAX. Peste 6.600 de persoane fizice și juridice folosesc deja sistemul electronic de plată ETAX oferit de Primăria Orașului Năvodari. Vă reamintim că sistemul ETAX este util atât pentru plata online a debitelor, cât și pentru vizualizarea patrimoniului (clădiri, terenuri, mijloace de transport, garaje), consultarea listei taxelor și impozitelor locale datorate și a plăților efectuate. De asemenea, ETAX oferă posibilitatea achitării online a amenzilor și a altor taxe locale, fără a fi necesară autentificarea cu user și parolă”, au transmis reprezentanţii Primăriei Năvodari pe Facebook.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6702 secunde