Primăria Năvodari suspendă programul cu publicul pentru Serviciul Impozite şi Taxe Locale

151
Primăria Năvodari suspendă programul cu publicul pentru Serviciul Impozite şi Taxe Locale - taxenavodari-1640795785.jpg
Primăria Năvodari a anunţat faptul că timp de aproximativ două săptămâni Serviciul Impozite şi Taxe Locale din cadrul Direcţiei Economice nu va avea program cu publicul. Este vorba de perioada 30 decembrie-14 ianuarie, iar în tot acest timp locuitorii oraşului Năvodari îşi vor putea depune documentele necesare prin intermediul unei platforme online.


„Serviciul Impozite și Taxe Locale din cadrul Direcției Economice anunță suspendarea programului de lucru cu publicul în perioada 30 decembrie 2021 – 14 ianuarie 2022. Suspendarea este necesară în vederea aplicării prevederilor HCL 287/03.12.2021 privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul fiscal 2022, hotărâre care modifică cuantumul și modul de stabilire a impozitelor și taxelor pe raza administrativ-teritorială a Orașului Năvodari, fiind necesară modificarea aplicației informatice utilizate pentru calculul impozitelor și taxelor locale.


Ghișeele de la Impozite și Taxe Locale se vor redeschide, așadar, publicului începând cu data de 17 ianuarie 2022, după finalizarea lucrărilor pentru închiderea anului fiscal 2021 și deschiderea anului fiscal 2022. În această perioadă, documentele pot fi depuse online, pe adresa de e-mail: impozite@primaria-navodari.ro. Persoanele fizice și persoanele juridice au, totodată, posibilitatea achitării online a amenzilor contravenționale și a taxelor locale, pe pagina web oficială a Primăriei Orașului Năvodari – secțiunea ETAX”, au transmis reprezentanţii Primăriei Năvodari.Pagina a fost generata in 0.3022 secunde