Primăria Năvodari, anunţ important pentru persoanele vaccinate împotriva COVID-19

581
Primăria Năvodari, anunţ important pentru persoanele vaccinate împotriva COVID-19 - navodarivaccinare-1645730153.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanţii Primăriei Năvodari au informat cetăţenii pe pagina oficială de Facebook a instituţiei că se va relua distribuirea tichetelor de masă pentru persoanele vaccinate împotriva COVID-19.

Aceştia au explicat în mesaj cu lux de amănunte ce paşi trebuie să urmeze fiecare cetăţean pentru a intra în posesia unui tichet de masă.

„Începând din 1 martie, Centrul de Vaccinare Năvodari reia distribuirea tichetelor de masă pentru persoanele vaccinate împotriva COVID-19. Centrul de Vaccinare Năvodari reia procedura de alocare a tichetelor de masă pentru persoanele vaccinate împotriva COVID-19 începând de marți, 1 martie, după ce noi tichete de masă au fost distribuite de Direcția de Sănătate Publică Constanța. Sunt așteptate la Centrul de Vaccinare Năvodari persoanele imunizate cu schema completă de vaccinare (două doze de vaccin Moderna, Pfizer, respectiv o doză Johnson&Johnson) după data de 03.09.2021 până în luna ianuarie, inclusiv.  Distribuirea tichetelor se face zilnic, între orele 09.00-16.00, la sediul Centrului de Vaccinare din Str. Sănătății, nr. 1. Persoanele vaccinate după data de 01.02.2022 vor primi tichetele de masă la o dată ulterioară, după primirea unei noi tranșe de la DSP Constanța”, se arată pe pagina de Facebook a Primăriei Năvodari.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5408 secunde