Administraţia locală din Mangalia se implică în cazarea refugiaților ucraineni

484
Administraţia locală din Mangalia se implică în cazarea refugiaților ucraineni - mangaliarefugiati-1646418471.jpg
Primăria Mangalia, împreună cu agenți economici din turism și bisericile din localitate, acordă, în continuare, sprijin cetățenilor ucraineni care ajung în județul Constanța.

În aceste zile, refugiații din țara vecină, îndeosebi copii orfani, persoane vârstnice și mame cu copii, beneficiază de tot suportul autorităților din sudul litoralului, implicate în criza umanitară din Ucraina. În hotelurile din stațiunile Mangaliei, au fost cazate câteva zeci de persoane, cărora li se oferă mese calde, medicamente și alte obiecte de strictă necesitate.

„În prezent, avem în unitățile noastre de cazare seniori ai Ucrainei, mame cu copii, dar și copii orfani, care au reușit să se salveze din calea bombardamentelor. Cel mai greu este pentru copiii care nu mai au părinți și facem tot ce putem să le asigurăm confortul de care au nevoie pentru a le diminua suferința. În sprijinul nostru, pe lângă agenții din HoReCa, au venit preoții acestui oraș și alți oameni de bine. Pe această cale, le mulțumesc tuturor pentru implicare și omenia de care dau dovadă. Ținem permanent legătura cu instituțiile statului, colaborăm cu autoritățile pentru o cât mai bună corelare și coordonare a planului nostru de intervenție”, a declarat primarul Mangaliei, Cristian Radu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1395 secunde