Vrei să devii expert în domeniul achizițiilor publice? Poți face un curs la Camera de Comerț!

403
Vrei să devii expert în domeniul achizițiilor publice? Poți face un curs la Camera de Comerț! - cursdeexpertindomeniulachizitiil-1646420247.jpg

Articole de la același autor

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie Neamț organizează cursul de specializare pentru una din cele mai căutate și provocatoare profesii pe plan național: expert achiziții publice.

Cursul este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări și oferă posibilitatea angajării pe o poziție bine plătită! Se pot înscrie persoanele care au studii superioare, atestate prin diplomă de licență.

Cursul va fi organizat în format audio-video, fiind necesar ca fiecare participant să dețină un dispozitiv electronic de tip calculator sau telefon mobil, o conexiune bună la internet și microfon.

Perioada de desfășurare a cursului este 28 martie – 15 aprilie 2022, în zile de luni până vineri, între orele 17 și 20. La finalizarea cursului, participanții vor fi în măsură să abordeze achizițiile publice fie din perspectiva ofertanților, fie din perspectiva autorităților contractante, fie din perspectiva realizării achizițiilor în cadrul proiectelor cu finanțare nerambursabilă.

După examenul de absolvire, cursanții vor primi certificate eliberate de Autoritatea Națională pentru Calificări și recunoscute de Ministerul Educației Naționale și de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale.

Persoanele interesate au la dispoziție următoarele adrese de contact: Stan Simona, telefon 0241.619.854 și 0725.308.745, e-mail: [email protected].



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1243 secunde