Se fac înscrieri la cursul „auditor intern al sistemului de management integrat calitate - mediu – OHSAS”

261
Se fac înscrieri la cursul „auditor intern al sistemului de management integrat calitate - mediu – OHSAS” - sefacinscrierilacursulauditorint-1645469779.jpg

Articole de la același autor

În perioada 23 – 25 martie 2022, între orele 9 și 17, în sala de conferințe a Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța se va desfășura cursul „auditor intern al sistemului de management integrat calitate - mediu – OHSAS”.

Programul de pregătire se adresează:

- managerilor generali sau reprezentanților managementului pentru sistemul de management integrat;

- responsabililor de procese dintr-o organizație;

- personalului din compartimentul calitate/mediu/SSM;

- persoanelor desemnate cu auditul intern în organizații;

- persoanelor fizice care doresc să obțină competențe de auditori interni pentru sisteme de management integrat;

- consultanților.

Tematica cursului este următoarea:

- terminologia specifică sistemului de management integrat calitate-mediu-OHSAS, principii;

- prezentarea și explicarea cerințelor standardelor de referință – SR EN ISO 9001, SR EN ISO 14001, SR ISO 45001 - aplicații practice;

- auditul – terminologia specifică; tipuri de audit;

- efectuarea auditului intern pentru sistemul de management integrat în conformitate cu standardul de referință SR EN ISO 19011:2018 „Ghid pentru auditarea sistemelor de management”, aplicații practice (analiza documentației de sistem, raportarea constatărilor, planificarea auditului, întocmirea documentelor de audit, tehnici de dialog și comunicare ale auditorului, tehnici de colectare a dovezilor de audit, evaluarea conformității sistemului cu standardul de referință, elaborarea concluziilor auditului și întocmirea raportului de audit, încadrarea neconformităților).

Cursul se desfășoară în conformitate cu standardele ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 și ISO 45001:2018. Lectorul cursului este Irena Niculiță.

Organizatorul programului este Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, prin Centrul Enterprise Europe Network Constanța.

Pentru înscrierile și informații suplimentare, cei interesați pot contacta Direcția Relația cu Membri-Cooperare Internațională, telefon: 0241-618475; email: [email protected]; fax: 0241-619654.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4617 secunde