EU Fashion Match Amsterdam - eveniment on-line pentru jucătorii din industria modei

153
EU Fashion Match Amsterdam - eveniment on-line pentru jucătorii din industria modei - eufashionmatchamsterdameveniment-1642707707.jpg

Articole de la același autor

Centrul Enterprise Europe Network Constanța invită agenții economici din județul nostru și din toată țara la evenimentul on-line EU Fashion Match Amsterdam, organizat de Camera de Comerț a Olandei (KVK) prin rețeaua Enterprise Europe, în perioada 30 ianuarie - 1 februarie 2022.

EU Fashion Match le oferă companiilor din întreaga lume, active în industria modei (textile, încălțăminte și accesorii), ocazia de a întâlni potențiali parteneri de afaceri, de a identifica parteneri pentru proiecte, de a explora noi piețe.

Ediția din acest an este un eveniment business to business on-line, care reunește actori din industria modei, textilelor și încălțămintei, fiind o oportunitate deosebită de a stabili noi relații de afaceri și contracte pentru cumpărători, companii, designeri, furnizori, producători, experți și investitori.

În cadrul evenimentului vor avea loc mese rotunde și discuții axate pe „Denim Deal” și „nearshoring”, acesta din urmă cu accent pe producția de textile & moda circulară și sustenabilă, în țări precum Turcia și Portugalia.

Participarea la evenimentul de brokeraj on-line EU FashionMatch Amsterdam este gratuită. Înscrierile se fac direct pe platforma https://fashionmatch-11th-edition-online.b2match.io.

Mai multe detalii despre eveniment și suport pentru înscrieri și stabilirea de întâlniri pe platformă puteți obține, gratuit, de la Centrul Enterprise Europe Network din cadrul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, co-organizator al evenimentului, la următoarele adrese de contact: [email protected], tel.: 0241.550.960 sau 0734.885.019.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5975 secunde