Întâlniri de afaceri franco-române, la CCIR Business Center

162
Întâlniri de afaceri franco-române, la CCIR Business Center - intalnirideafacerifrancoromane2-1643817477.jpg

Articole de la același autor

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), în parteneriat cu Mouvement des Entreprises de France International (MEDEF), principala organizație a industriașilor din Franța, a organizat, pe data de 1 februarie, la sediul CCIR Business Center, o sesiune de întâlniri B2B, între reprezentanții mediului de afaceri din cele două state, în vederea dinamizării schimburilor comerciale bilaterale, se arată într-un comunicat de presă.

Parteneriatul economic franco-român se înscrie într-o relație istorică tradițională și presupune oportunități de colaborare între cele două țări în diferite sectoare strategice.

„CCIR continuă să depună eforturi substanțiale pentru a îmbunătăți comunicarea cu partenerii de top, iar Franța este mai mult decât un partener apropiat, este un partener strategic. Întâlnirea de azi, dintre companiile franceze și cele românești, este unul dintre cele mai importante evenimente B2B, după doi ani de pandemie, îndelung așteptată de mediul de afaceri din România. Consider că acesta reprezintă doar începutul unei noi dimensiuni a cooperării economice româno-franceze și, totodată, un impuls important pentru acțiunile camerelor de comerț din cele două state, privind consolidarea și dezvoltarea legăturilor comerciale bilaterale”, a declarat Ovidiu Silaghi - secretarul general al CCIR.

„România este principalul partener de afaceri al Franței în Europa de Est, astfel încât delegația MEDEF, prezentă astăzi, este formată din companii care reprezintă sectoare economice importante, precum: smart city, turism, infrastructură, digital, turism și mediu. Jumătate dintre companiile prezente la această sesiune B2B sunt companii mari cu care România are deja o relație de afaceri, iar cealaltă jumătate sunt companii în căutare de noi parteneriate cu antreprenorii români, prin prisma oportunităților de afaceri pe care țara dumneavoastră le oferă. Există o prezență importantă a companiilor franceze în România, dar suntem convinși că există un potențial mare de a dezvolta mai mult această relație comercială”, a declarat Géraldine Lemblé - directorul general adjunct MEDEF.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7538 secunde