Pentru cei care vor să vadă Orient Express-ul. Luni sosește în București

200
Pentru cei care vor să vadă Orient Express-ul. Luni sosește în București - 63502938-1346413251.jpg
CFR Călători anunță că, Orient Express-ul, cel mai vestit tren din Europa, va sosi luni, 3 septembrie, la ora 14.20, în București - Gara de Nord.

Celebrul tren parcurge o dată pe an ruta Paris - Istanbul, readucând în memorie traseul trenului european care pornea cu mai bine de 125 de ani în urmă de pe peronul Gării de Est din Paris, spre îndepărtatul Istanbul. Trenul compus din vagoane confortabile și luxoase reprezintă o legendă fascinantă, plină de mister, care traversează istoria culturii și civilizației Europei unite.

În acest an, trenul tranzitează România în perioada 2 - 10 septembrie, oprind luni dimineața, la Sinaia, unde pasagerii vor putea vizita castelul Peleș și alte obiective turistice ale orașului, iar luni după-amiaza va ajunge în București. Marți, de la ora 9.00,  își va continua călătoria spre Istanbul. Următoarea oprire va fi Varna, în Bulgaria.

Orient Express se întoarce de la Istanbul la data de 8 septembrie, sosind în București Nord la ora 14.00. Trenul își va relua călătoria spre Budapesta în data de 9 septembrie, la ora 10.50 din București Nord, având o oprire turistică de aproximativ 5 ore în Sinaia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3247 secunde