Concurs CFR dă bani pentru reparații care ridică restricțiile de viteză la Constanța

380
CFR dă bani  pentru reparații care ridică restricțiile de viteză la Constanța - tren-1341750862.jpg

Articole de la același autor

Compania Națională de Căi Ferate CFR, prin Sucursala Constanța, bagă mai bine de 303.000 lei în lucrări de reparații în vederea ridicării restricțiilor de viteză, ce presupun înlocuirea materialelor de cale necorespunzătoare, în scopul asigurării funcționării normale, continue și în condiții de siguranță a transportului feroviar pe două distanțe. Este vorba, mai exact, despre două loturi, linia 813 Constanța - Agigea Nord, respectiv linia 810 Medgidia - Negru Vodă și linia 812 Medgidia - Tulcea.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 23 iulie, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 25 iulie.

În cazul în care doi operatori economici, ale căror oferte situate pe primul loc au același punctaj, va fi desemnat câștigător acel operator economic care prezintă oferta financiară cea mai scăzută. Dacă și prețurile ofertate sunt egale, atunci comisia de evaluare va solicita ofertanților care au oferit cel mai mic preț o nouă propunere financiară în plic închis, caz în care contractul va fi atribuit ofertan-tului a cărui nouă propunere financiară are prețul cel mai scăzut. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Iunie 2012
Stire din Eveniment : Polițiștii invadează trenurile
Pagina a fost generata in 0.294 secunde