Peste 200 de participanți au venit la Ziua Portului Constanța în Austria

194
2

Articole de la același autor

Pe data de 8 octombrie 2015, la Krems, a avut loc ediția aniversară (a zecea) a Zilei Portului Constanța în Austria, eveniment organizat de Compania Națională "Administrația Porturilor Maritime" SA Constanța, în parteneriat cu Mierka Donauhafen Krems.

Peste 200 de participanți din 15 țări au venit la întâlnirea cu portul Constanța, aceștia reprezentând companii importante din domeniul transporturilor și logisticii din Austria, Slovacia, Cehia, Italia, Olanda, Serbia, Germania, Croația și Bulgaria. Au fost reprezentate portul Vukovar din Croația, compania DOE SE din Cehia, porturile austriece la Dunăre, oficialități din Austria, reprezentanții ambasadelor din Kazahstan, Georgia, Bulgaria și Serbia. Operatori importanți din Portul Constanța - APM Terminals, Chimpex, Comvex, Socep și United Shipping Agency au fixat întâlniri de afaceri la eveniment cu potențiali parteneri din Europa Centrală.

Valeriu Nicolae Ionescu, directorul general al CN APM SA, a declarat în deschiderea evenimentului: "Portul Constanța face eforturi constante pentru a determina factorii de decizie din Comisia Europeană să sprijine parteneriatele menite să ducă la creșterea navigabilității Dunării. Iar pe lângă oportunitatea pe care portul Constanța o pune la dispoziție țărilor din centrul și sud-estul Europei de a fi utilizat ca poartă pentru clasica rută spre Orientul Îndepărtat, oferă și o rută mai scurtă, rapidă și implicit eficientă spre Marea Caspică, pe vechiul Drum al Mătăsii". 

Comentează știrea

Brettgot
6 iunie 2017
51gyfat2

wh0cd8830215 buy valacyclovir online avodart avana lasix buy triamterene trazodone bentyl 20 mg price

Brettgot
23 iulie 2017
1s1it931

wh0cd229390 valacyclovir mail order

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Tricouri sport contrafăcute
Pagina a fost generata in 0.628 secunde