Nava de lux "Seabourn Odyssey" a adus 459 de turiști, la Constanța

316
1
Nava de lux

Articole de la același autor

Pachebotul "Seabourn Odyssey", una dintre cele mai noi și mai luxoase nave de pasageri de pe mările și oceanele lumii, a acostat ieri, la ora 7,30, în terminalul de pasageri al portului Constanța. La bordul ei se aflau 459 de turiști străini și un echipaj de 345 de persoane, dintre care 10 erau români.

Pachebotul are 11 punți, apartamente cu balcoane private, două piscine, șase jacuzzi în aer liber, un teren de mini-golf cu nouă găuri și care asigură practicarea sporturilor pe apă în timpul escalelor.

Nava face parte din flotila companiei Seabourn Cruise Line. A fost construită în 2009 și, în iulie același an, a plecat în prima călătorie.

Are 197 metri lungime, 30 metri lățime, 32.346 tone registru brut și atinge o viteză de 15,3 noduri. Este înmatriculată sub pavilion Bahamas.

Pachebotul face un voiaj de 21 de zile de la Istanbul la Veneția. A plecat pe data de 12 septembrie 2015 din portul Istanbul, s-a oprit la Nessebar și Varna (Bulgaria), pe 13 și 14 septembrie. După vizita din portul Constanța are progra-mate 17 escale în Turcia, Grecia, Croația și Italia.

În timpul escalei din portul Constanța, programată până la ora 21, pasagerii au participat la excursiile organizate pe uscat.

Până la sfârșitul lunii septembrie, alte trei nave de croazieră vor acosta la Constanța: "MSC Opera" (252 m) - pe 19 septembrie, "River Aria" (125 metri, fluvială) - pe 21 septembrie și "MSC Sinfonia" (252 metri) - pe 23 septembrie.

Comentează știrea

Tavi
9 noiembrie 2015
Munca la domiciliu

Cea mai noua oferta de lucru ! Da, noi iti oferim absolut GRATUITun curs special online in care inveti pas cu pas si cu toate detaliile cum sa faci bani acasa ! Succesul garantat se ascunde in ambitia noastra a fiecaruia dintre noi de a nu renunta. S-ar putea ca la batrinete sa trebuiasca sa muncesti daca nu faci ceva in plus acuma pana ce esti tinar.Cautam colaboratori optimisti, seriosi. Devii seful tau, muncesti cum vrei part-time ori full-time Mai multe detalii, trimite "Info"la adresa de e-mail: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.945 secunde